lördag 19 mars 2011

Ännu så dröjer det nog ett tag innan jag kan använda mitt lilla växthus! Tyvärr är det ju så litet att man nästan skäms, fast lite nytta har jag av det i alla fall. Funderar på att lägga in stenplattor där och bara använda det till avhärdning av småplantor och sedan odla i stora krukor, jorden blir väldigt torr där inne.
                                                                                         Förra sommaren köpte jag en massa begagnade
stenplattor som jag tänkte göra nåt kul med, den gamla överväxta grusgången skulle te.x behöva förnyas för nu kan man inte ens rensa bort ogräset längre.

  


Så här ser det ut för tillfället i mitt sk "odlingsrum",många små plantbebisar har sett dagens ljus och platsbristen blir bara större och större. Ska sätta in mitt stora lysrör nederst i hyllan om det nu går för det kommer att behövas, hur man än gör så räcker det aldrig till och inte kan man skylla på någon annan heller :)


Jag har även streptocarpus,sainpaulior,kolerior,achimenes,pelargoner och hoyor som behöver plats och så ska ju katten Sqrulan rymmas i ett fönster såklart!! (julen-10) Jag ids inte nämna allt katthår!!!

Pelargonerna har börjat att blomma!

Ja det var allt för idag och som ni ser så har jag inte fattat galoppen ännu riktigt ha ha ha, bilderna och det jag skriver hoppar o far hit o dit!! Nu ska jag äta lite och samla krafter innan jag ska åka till jobbet.
Hoppas ni får en solig och härlig dag!
Ewa

2 kommentarer:

 1. Skrev en kommentar igår också men den försvann tydligen.
  Välkommen till Blogglandia.

  Vilka fina odlingshyllor du har.
  Med massor med växter. Fin katt hade du också.
  Pellisar har du som blommar också, den röd/vita var ju bara så fin.
  Heter den nått.

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket!Pelargonen heter Winford festival.
  Ewa

  SvaraRadera