tisdag 25 december 2012

Strålande jul!

                                   JULDAGEN 2012


 

God Jul och god fortsättning önskar jag er som tittar in här hos mej och jag hoppas att ni som jag har haft en lugn och skön Jul tillsammans med nära och kära.

Det har varit riktigt kallt här dom senaste 4 dagarna, mellan 25 och 30 minus...burrrr!!! Idag är det bara - 16 och riktigt skönt :)

Som ni kan se på bilden så är julklappsskörden inte så stor nu för tiden, ungarna är inte små längre och jag tycker att det är svårt att ge nåt som dom inte redan har.

Jag fick i alla fall jättefina klappar som jag är så glad över, tänkte visa 2 st:
Denna blev jag så glad över, har önskat mej en sådan jätte länge :) Måste köpa mej en söt liten slingerväxt till våren som kan klänga i den.
Fick även ett par superfina hemstickade sockar av min sons tjej och hennes mamma som stickar till försäljning om någon är intresserad.

Nu återstår ett välfärds problem: Vad ska man göra med all julmat som blev över, har massor med julskinka kvar!!!! Tar gärna emot tips!
                                        
                                      God fortsättning!


Ps/ Var hittar man inställningar som gör bloggen säkrare? Jag tror att min dator kanske blev smittad av trojaner här så jag blev tvungen att återställa datorn till fabriksläge :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar